Hallitus


Erikeepperi ry:n hallitus & toimihenkilöt 2017


Minja Lahdelma – Puheenjohtaja
minja.lahdelma(at)helsinki.fi

Hei moi! Tässäpä teille esittäytyy erkkafuksi vuosimallia 2015 ja tämän vuoden hallituksen puheenjohtaja. Tottelen nimeä Minja ja johtamistapaani on pitkäaikainen, mutta jo taakse jäänyt jalkapalloilu jättäny jälkensä. Yhteisöllisyys ja joukkuehenki on mulle kaikki kaikessa ja toivon sen näkyvän tänä vuonna myös kentällä. :) Olen myös semitunnettu ontuvasta huumorintajustani, niin aivan kaikkea sanomaani ei kannata ottaa kauheen vakavasti. :D En voisi olla enemmän innoissani tulevasta vuodesta. Meillä on kasassa mahtava hallitusporukka, jonka into tarttuu varmasti muihinkin.

Heidi Känkänen – Varapuheenjohtaja
heidi.kankanen(at)helsinki.fiMä olen vuoden 2015 erkkafuksi ja olen Erikeepperin hallituksessa toista vuotta ja tänä vuonna toimin varapuheenjohtajana. Ainejärjestöjuttujen lisäksi yritän edistää opintojani reippaaseen tahtiin, työskentelen sijaistaen kouluissa ja päikkäreissä sekä opetan viittomakommunikaatiota siellä, missä sellaista tarvitaan. Tykkään paljon leipomisesta, liikkumisesta, neulomisesta, luonnosta, leffojen kattelusta ja blogien lukemisesta. Lisäksi harrastan laitesukellusta, mikä vie minut toisinaan ulkomaille seikkailemaan.

Jonna Taponen – Taloudenhoitaja
jonna.taponen(at)helsinki.fiOlen Jonna, 25-vuotias toisen vuoden erityispedagogiikan opiskelija ja toista kautta hallituksessa. Tänä vuonna toimin taloudenhoitajana. Ennen erityispedagogiikan opintojani vietin muutaman vuoden Kumpulassa matematiikkaa ja fysiikkaa opiskellen. Tutustuin ainejärjestötoimintaan vuosi sitten ja olen erittäin tyytyväinen päätökseeni lähteä Erikeepperin hallitukseen. Vapaa-ajallani teen käsitöitä, pelailen pelejä ja vietän aikaa avopuolisoni kanssa. Tulevaa vuotta odotan innolla!

Pauliina Laamanen - Sihteeri
pauliina.laamanen(at)helsinki.fiHeipsis! Olen Pauliina (Paupau, Laama, Pampula, Pake janiineespäin), 23v ja opiskelen erityispedagogiikkaa toista vuotta. Muutaman välivuoden jälkeen arvostan suuresti tätä opiskelupaikkaa ja rakastan opiskelija- ja järjestöelämää. Erikeepperin hallituksessa toimin myös toista vuotta, tällä kertaa sihteerinä. Penger-elämän lisäksi luen kirjoja, valokuvaan, katson liikaa Netflixiä, pelailen lautapelejä, hengaan kirkolla ja harrastan muuta hönöilyä rakkaiden ihmisten kanssa. Lisäksi ratsastus, sekä eläimet ja luonto muutenkin, ovat mulle lähellä sydäntä. Odotan tätä vuotta innolla ja olen mahdottoman haltioitunut siitä, miten hyvä hallitus meillä on!

Eeva-Kaarina Ikonen - edunvalvontavastaava, työelämävastaava
eeva-kaarina.ikonen(at)helsinki.fiMoikka! Oon Eeva-Kaarina, kavereiden kesken EK, ja opiskelen erityispedagogiikkaa toista vuotta. Hallituksessa pööpöilen ensimmäistä kautta ja olen siitä varsin innoissani. Mä tykkään tosi paljon opiskelusta ja hamstraan ahkerasti itselleni erilaisia sivuaineita, koska lisätieto on aina hyvästä. Opiskelumaailman ulkopuolella mun elämääni kuuluu vahvasti musiikki sekä monipuolinen liikkuminen.

Ella Rönkkö – Edunvalvontavastaava, työelämävastaava
ella.ronkko(at)helsinki.fi


Moikka! Mä oon Ella, 20-vuotias erkan fuksi. Oon tänä vuonna ekaa kertaa mukana hallituksessa, edunvalvonta- ja työelämävastaavana, enkä vois olla enempää innoissani! Koulun ohella vietän paljon aikaa ystävien, Netflixin ja kirjojen parissa, ja haaveilen omasta koirasta. Tykkään superisti myös sushista, Hesen soijatortilloista ja valkoviinistä!Kaisa Mikkelä – Tiedottaja, fuksi- ja tuutorvastaava
kaisa.mikkela(at)helsinki.fi
Minä täällä hei, Kaisa, hallituksen uusi ja innokas fuksijäsen. Pidän lapsista, jäätelöstä sekä voittamisesta ja inhoan penkkiurheilua ja kuntosaleja. Vapaa-aikani käytän nukkumisen, Netflixin ja ruoan ääressä ja näiden lisäksi myös partioharrastus näkyy isona osana kalenteriani. Onneksi aikaa jää myös Erikeepperille, sillä odotan innolla tulevan vuoden tapahtumia!

Kirsi Ikonen – Tiedottaja, tapahtumavastaava
kirsi.ikonen(at)helsinki.fi
Moikka! Olen 24-vuotias toisen vuoden opiskelija ja ensimmäistä vuotta hallitushommissa mukana. Lähdin hallitukseen, jotta pääsisin vaikuttamaan meidän rakkaan ainejärjestön toimintaan, joten tiedottajan- ja tapahtumavastaavan pesti olikin juuri sopiva minulle. Hullaannun milloin mistäkin asiasta, mutta yli kaiken rakastan päivittäistä arkeani ja ihmisiä, jotka ovat osana sitä. Positiivisia viboja elämääni tuovat esimerkiksi hömppäkirjojen lukeminen, matkailu, netflixin töllääminen, urheilu ja ystävien sekä perheen kanssa vietetty aika. Meillä on fantastinen hallituspoppoo kasassa ja tästä vuodesta tulee mahtava!


Suvi Kankaanpää – Tapahtumavastaava, ympäristövastaava
suvi.kankaanpaa(at)helsinki.fi
Heips! Olen Suvi 22vee ja opiskelen nyt toista vuotta erityispedagogiikkaa. Harrastan jalkapalloa, josta saan paljon energiaa ja voimaa touhuta myös kaikkea muuta. Rakastan juhlien ja tapahtumien suunnittelua sekä ideointia, joten olen super innoissani tulevasta vuodesta tapahtumavastaavana. Tapahtumien järjestämisen lisäksi toimin Erikeepperin ympäristövastaavana. Odotan innolla, mitä ensimmäinen vuoteni hallituksen jäsenenä tuo tullessaan! :)Nelli Saarelainen – Tapahtumavastaava, tilavastaava
nelli.saarelainen(at)helsinki.fi
Moikka! Olen Nelli, 21-vuotias tytön tylleröinen ja Helsinkiläinen paluumuuttaja muutaman hairahdusvuoden jälkeen. Helsingissä erkan opinnot olen aloittanut vuonna 2015 ja tätä ennen vietin vuoden Joensuussa samaisten opintojen parissa. Monen moisiin tapahtumiin olen aktiivisesti aikaisemmin osallistunut hyvällä menestyksellä ja siitä syystä olenkin innoissani tänä vuonna mukana niiden ideoinnissa, suunnittelussa ja järjestelyssä tapahtuma- ja tilavastaavan roolissa. Hallituksessa olen mukana ensimmäistä vuotta. Uskon ja toivon, että tästä vuodesta tulee hyvä!:) Vapaa-ajalla tykkään tehdä kaikkea kivaa ja mukavaa, nautiskella kaikesta mahdollisesta ja välillä myös vähän urheillakin.


Mimmi-Emilia Pölönen – Yhdenvertaisuusvastaava
mimmi-emilia(a)outlook.com
Moro! Olen Mimmi 21v, ikuisesti kouvolalainen sopivasti kiukkuinen feministi ja oman elämänsä Disney-prinsessa. Vietin Tampereella opiskellen sukupuolentutkimusta, mutta koska en saanut fuksibiletyksestä tarpeekseni vaihdoin alaa ja tulin viime syksynä tänne! Rakastan glitteriä, pupuja ja överilällyjä rom comeja. Pelaan ihan liikaa pleikkaria, mutta jottei mun vapaa-aika menis ihan löhöilyks harrastan myös roller derbyä! Tänä vuonna olen sekä Erikeepperissä että Conduksessa yhdenvertaisuusvastaava, joten jos joku yv-juttuihin liittyvä mietityttää, tuu jutskaileen :) Ja tervetuloa mukaan yhdenvertaisuustoimikuntaan!

 

Iina Suomalainen – Kulttuuri- ja liikuntavastaava
iina.suomalainen(at)helsinki.fi

 

Heips! Olen Iina, 22v, pirteä tanssijatyttönen alunperin Tampereelta. Olen erityispedagogiikan toisen vuoden opiskelija. Arkeni on pääosin tanssia, sen opettamista, ystäviä ja elämästä nautiskelua. Olen ensimmäistä vuotta hallituksessa, ja liikunta- ja kulttuurivastaavan pesti ei voisi olla osuvampi. Hallituskausi on alkanut paremmin kuin hyvin, ja innolla odotan tulevaa!

Waltteri Immonen – Kansainvälisyys-, yhteistyö- ja SOOL-vastaava
waltteri.immonen(at)helsinki.fi
Olen Savon kauneudesta kohtuullisesti urbanisoitunut vuoden 2015 fuksi. Olen Erikeepperin edunvalvoja ja hoidan myös Condus-vastaavan pestiä. Conduksessa toimin myös opintovastaavana, eli edunvalvonta on lähellä sydäntäni ja tekemistä riittää. Jos tulevaisuudessa aikaa jäisi, jatkaisin näyttelemisharrastustani, mutta toistaiseksi tyydyn ihastelemaan muiden suorituksia. Ruoanlaittoa ja leipomista en kuitenkaan ole unohtanut ja pyrinkin kokkailemaan edes silloin tällöin pidemmän kaavan mukaan.


Toimihenkilöt

Toimihenkilöiden esittelyt tulossa pian!

Viivi Piira - Hallinnon erityisasiantuntija
viivi.piira(at)helsinki.fi

Samu Kaarto - Tapahtumakonsultti
samu.kaarto(at)helsinki.fiLinda Maria Laaksonen – Alumnivastaava
linda.m.laaksonen(at)helsinki.fi

Olen neljännen vuoden erityispedagogiikan opiskelija ja mukana toista vuotta erikeepperin toiminnassa. Asustelen meren äärellä kantakaupungissa ja opintojeni ohella teen intohimoisesti teatteria ja musiikkia, sekä tanssin. Myös taitoluistelu on lähellä sydäntäni.


Sanni Heinonen – Alumnivastaava
sanni.heinonen(at)helsinki.fi

 Sanni tässä hei! Opiskelen erityispedagogiikkaa jo viidettä vuotta, mutta lupaan todistaa, että kyllä ne vanhatkin jaksaa (kunhan saa välillä nukkua päikkärit) :D Luulin jo eläköityneeni järjestötoiminnasta, mutta uusien erkkalaisten innostuneisuus sai mut lähtemään välivuoden jälkeen vielä kerran mukaan tähän mahtavaan hommaan! Tällä kertaa toimin Erikeepperin alumnivastaavana eli suuntaan huomioni valmistuneisiin ja valmistumassa oleviin erkkoihin. Opiskelun ja järjestöpuuhien lisäksi opetan mm. suomen kieltä ja nautin kaikenlaisista kulttuurijutuista. Tykkään myös pöllöistä ja poden jatkuvaa matkakuumetta, jota pyrin helpottamaan muutaman kerran vuodessa.

 


Sara Parkkinen – Ympäristötoimihenkilö
sara-maria.parkkinen(at)helsinki.fi