Alumnit


SINUSTAKO ERIKEEPPERIN ALUMNI*? (*Alumnilla tarkoitetaan yleensä jossakin oppilaitoksessa aiemmin opiskellutta henkilöä. Lähde: Wikipedia.)


 


Mietityttääkö mitä vanhat opiskelukaverisi tekevät nykyään? Olisiko kiva tavata muita samasta koulutuksesta sinua ennen ja jälkeen valmistuneita? Ryhdy Erikeepperin alumniksi! Erikeepperin alumnitoimintaan ovat tervetulleita kaikki entiset Helsingin yliopiston erityispedagogiikan opiskelijat.  Alumnitoiminnan tavoitteena on kerätä mahdollisimman paljon vanhoja, jo valmistuneita opiskelijoita sekä viimeisiä opintojaan suorittavia opiskelijoita mukaan ja järjestää yhteisiä vapaamuotoisia tapaamisia. Näissä tapaamisissa on mahdollista päästä tapaamaan tuttuja ja vaihtaa ajatuksia ehkä aiemmin tuntemattomien alumnien kanssa.

Toimintaan osallistuminen on täysin ilmaista! Jos kuitenkin haluat tukea Erikeepperin toimintaa, voit liittyä kannatusjäseneksi ja maksaa kannatusjäsenmaksun. Kannatusjäsenmaksun maksaneet alumnit ovat tervetulleita myös Erikeepperin muihin tapahtumiin, esimerkiksi koulutustilaisuuksiin.

Miten liityt mukaan? Täytä lomake osoitteessa:
Sen jälkeen sinut liitetään alumnien sähköpostilistalle ja saat jatkossa sähköpostitse tietoa alumnitapahtumista.

Jos haluat suorittaa kannatusjäsenmaksun, tässä ovat maksuohjeet:
 
Maksun saaja: Erikeepperi ry
Tilinumero: IBAN FI59 4730 0010 2920 67
Viestikenttä: Oma nimi, kotipaikkakunta
Summa: 15€

Erikeepperin alumnien jäsenrekisteri 
https://docs.google.com/document/d/1Sc-re_xqY1bf1HK-KdNQOTNCa0QxL5R-KQX7WVkfkAg/edit?usp=sharing
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Erikeepperin jäsenmaksujen suuruutta ja perintää muutettiin vuoden 2017 kevätkokouksessa. Aiemmin kannatusjäsenyys maksoi 5euroa, mutta nykyään kannatusjäsenet maksavat saman maksun kuin muutkin Erikeepperin jäseniksi liittyvät. Kannatusjäsenyys maksaa 15 euroa ja jäsenyys on voimassa 7 vuotta. Päätöksen voi tarkistaa kevätkokouksen pöytäkirjasta: https://docs.google.com/document/d/1VTIAdDjPWewcOgKviqRxlBsUYK8YEVo4qVNiKa7bE5M/edit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti