maanantai 7. marraskuuta 2016

Marraskuinen tervehdys!

 

 

 

Mukavaa marraskuuta kaikille ihanille jäsenillemme!

 

Tässä tulee syksyn toinen tiedotuspläjäys. Syyskuu ja lokakuu kuluivat hyvin touhukkaasti erilaisten tapahtumien, mutta myös edunvalvonnallisten asioiden merkeissä. Lukukausi lähenee loppuaan, ensilumi on satanut maahan ja innokas joulun odotus on monilla jo alkanut. Erikeepperi sekä muut ainejärjestöt järjestävät kuitenkin vielä paljon nähtävää ja koettavaa loppusyksyn tapahtumien muodossa, ja tässä niistä ainakin osa!

Tämän postauksen sisältö:

- Tapahtumat
- Alumni-asioita
- Seuraa meitä Instagramissa! 


Tapahtumat10.11. klo 10-14 Conduksen merkkimarkkinat Minervan K1-kerroksessa (Siltavuorenpenger 5 A). Tapaa taas kaikki käyttiksen järjestöt myymässä haalarimerkkejään ja tule tekemään loistokauppoja! Muista varata mukaan pikkurahaa. https://www.facebook.com/events/1746257135625924/ 

10.11. Erikeepperin hallituksen rekryilta. Kiinnostaako järjestötoiminta? Mietitkö, mitä juuri sinä voisit tehdä timanttisessa ainejärjestössämme? Oletko edes etäisesti kiinnostunut hallitukseen lähtemisestä? Erikeepperi kutsuu teidät kaikki viettämään iltaa yhdessä! Tule esittämään kiperiä kysymyksiä nykyiselle hallitukselle, kysymään ihan mitä vain mieleen pälkähtää tai muuten vain hengailemaan mahtavassa seurassa. Iltaan osallistuminen ei velvoita mihinkään! Lisätietoa tarkemmasta paikasta ja ajasta tulee piakkoin, kuitenkin illalla ja jossakin keskustan alueella.Facebookista saat tiedon nopeimmiten!
https://www.facebook.com/events/1801632360108708/

15.11. klo 17 Erikeepperin hallituksen kokous. Kokoukset ovat avoimia kaikille jäsenille, tervetuloa mukaan seuraamaan! Lisätietoa paikasta myöhemmin.

16.11. Kompleksin legendaariset Ratikkarajikset 2016 tulevat taas! Iltaa aloitellaan vauhdikkaasti bileratikassa ja sieltä paardit siirtyvät DTM:ään. Keepperiläiset ovat tervetulleita mukaan! Lisätietoa lipunmyynnistä ja muista käytännön asioista tapahtumassa:
https://www.facebook.com/events/689292691226201/?ref=ts&fref=ts

17.11. klo 10-14 Conduksen Yhdenvertaisuuspäivä Minerva-torilla (Siltavuorenpenger 5 A, K2-kerros). Kaikille käyttiksen opiskelijoille ja henkilökunnalle avoin tapahtuma, jossa on luvassa mielenkiintoisia puheita ja tärkeää asiaa. Teemana tänä vuonna on sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuus.
https://www.facebook.com/events/1692818731032026/

17.11. Erikeepperin kanssa Hurjaruutin talvisirkukseen! Lisätietoa tulossa pian.

28.11. klo 18 syyskokous. Hallituksen kokoukset ovat kaikille avoimia, ja syyskokouksessa kaikilla jäsenillä on myös äänioikeus. Tule keskustelemaan ja päättämään tärkeistä ajankohtaisista asioista! Lisätietoa paikasta ja Facebook-event tulossa myöhemmin.

29.11. Erikeepperin Työelämätori. Erikeepperin HYYltä saama Innotuki on mahdollistanut meille jo yhden mahtavan työelämätapahtuman, jota vietettiin lokakuussa kiinnostavien työpajojen merkeissä. Ei siinä kuitenkaan vielä kaikki... Järjestämme vielä yhden huippuhienon työelämätapahtuman, josta ei loistavia puhujia puutu! Asiaa! Lisätietoa seuraa myöhemmin, merkitse päivä kuitenkin jo nyt kalenteriin.

1.12. Conduksen Vaatteita ja elokuvaa. Conduksen ympäristötoimikunta järkkäilee hauskan vaatteidenvaihtotapahtuman Penkereellä, ja ilta päättyy ympäristöaiheisen dokumentin katseluun Gustavus Rexillä. Lisätiedot Facebook-tapahtumasta.

9.12. klo 16 hallituksen kokous ja nykyisen hallituksen ”hautajaiset”. Kokoustamme nykyisellä kokoonpanolla viimeistä kertaa, tervetuloa mukaan seuraamaan! Paikka selviää myöhemmin, mahdollisesti olemme Gustavus Rexillä (Leppäsuonkatu 11).

12.12. Erikeepperin pikkujoulut. Käynnistetään joulufiilistelyt oikein kunnolla pikkujoulujen merkeissä ja tavataan opiskelukavereita, ennen kuin siirrytään ansaituille joululomille! Lisätietoa ja Facebook-event tulossa myöhemmin.

17.12. Alumnien pikkujoulut. Lisätietoa alempana

Huom. Muutokset ovat mahdollisia! Ilmoittelemme niistä tietenkin erikseen.  :)

Alumni-asioita


Hei opintojen loppuvaiheessa oleva,
pian valmistuva tai jo valmistunut erikeepperiläinen!

Alumnit juhlivat pikkujouluja 17.12. Tervetuloa!
Tässä linkki tapahtumaan:
(liity ensin alumniryhmään, jos kiinnostuit ja event ei aukea sinulle)

Terkuin alumnivastaava Iris (iris.vainio@helsinki.fi)

P.S. Liity Erikeepperin alumnien joukkoon.
Voit myös liittyä alumnien Facebook-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/795768887234791/


Seuraa meitä Instagramissa!


Kai seuraat jo erkka_erno-käyttäjää Instagramissa? Sinne päivitellään paljon kaikenlaista hauskaa ja tärkeää. Juuri nyt meneillään ovat hallituksen jäsenten esittäytymiset. Jos sinulla ei ole Instagram-tiliä, nou hätä, voit nähdä julkaisut tässä osoitteessa:  Oikein ihanaa marraskuun jatkoa kaikille, ei anneta kaamoksen lannistaa itseämme! Muistakaa käyttää heijastimia, juoda paljon teetä ja tunnelmoida kynttilöidenvalossa.

Sydämellisin terveisin,

Erikeepperin hallitus
eri-hallitus@helsinki.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti